ENCORE presenteert DJ Dummy & KV   
05-10-2012
Encore_A2poster_okt (1)

De wekelijkse clubnacht ENCORE blikt terug op een succesvolle eerste maand en presenteert in oktober een gevarieerd programma met een selectie van internationale –en Nederlandse top DJ’s maar tevens een showcase van Kleine Viezerik.

Een maand geleden ging de nieuwe wekelijkse clubnacht in de Melkweg in Amsterdam van start. Binnen die tijd is het evenement uitgegroeid tot één van de meest besproken en bezochte hiphop –en R&B avonden van het moment. Dat ENCORE dé uitgaansplek van bekende nationale én internationale artiesten is, onderstreept dit. Het programma van de maand oktober borduurt verder op de selectie van Nederlandse top DJ’s als Irwan, Jane Doe, WaxFiend, Prime, FS Green, Superior en SP.

Op zaterdag 6 oktober zal DJ Dummy ENCORE een internationale allure geven. DJ Dummy is de vaste tour-DJ van de Amerikaanse rappers J. Cole en Common. Daarnaast heeft hij zijn eigen succesvolle radioprogramma ‘The Breakfast Club’. DJ Dummy staat er om bekend zijn technisch hoogstaande manier van draaien uitstekend te kunnen combineren met entertainment en publieksinteractie. Tevens viert DJ Jane Doe haar verjaardag deze nacht in stijl op ENCORE.

Een week later, op zaterdag 13 oktober, verzorgt Kleine Viezerik een showcase waarin hij exclusief nieuw werk ten gehore zal brengen, waaronder clubkrakers van de nog te verschijnen ‘Poenie Tape’.

Met het augustus 2012 gestarte ENCORE heeft Amsterdam een wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. Tijdens ENCORE draait het om meer dan alleen feesten. ENCORE is een platform voor de subcultuur. Bij ENCORE komt het hele spectrum van hiphop en R&B voorbij; van de nieuwste releases en bekende classics tot de vergeten pareltjes, gemixt met verwante muziekstijlen als dubstep, dancehall en moombahton.

Als voorbode op de avond hebben ENCORE-residents DJ Prime en Jane Doe een mixtape gemaakt met hierop exclusieve tracks van artiesten als Nino, Frits Bricks, Murda Turk, I Am Aisha, PLS en Mischu Laikah. Deze is gratis te downloaden via www.canigetanencore.nl

Elke zaterdag opent de Melkweg haar zaal van 24.00 tot 05.00 uur voor ENCORE. Toegang voor het evenement bedraagt 9 euro.


6 Okt – Dj Dummy (USA)  & Dj Jane Doe B-day Basy
DJ’s: DJ Dummy (Official DJ of J.Cole & Common), Jane Doe & WaxFiend
Host: Maikal X

13 okt – Kleine Viezerik
DJ’s: FS Green, Irwan & Prime
Live: Kleine Viezerik
Host: Mr Simpson

27 Okt – Ladiesnight
DJ’s: DJ KidQ, SP & WaxFiend
Host: MC Melodee
Adres: Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam

Tijd: 00.00 – 05.00 uur
Entree: € 9

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter