ENCORE pakt uit met internationale gasten   
01-03-2013
ENCORE_POSTER-met-illustratie

De wekelijkse clubnacht ENCORE presenteert in maart en april een gevarieerd programma met een selectie van top DJ’s én met optredens van Big Sean, Rahzel en DJ Jazzy Jeff. ENCORE vindt elke zaterdag plaats in de Melkweg, Amsterdam.

Nadat de afgelopen maanden al regelmatig internationale DJ’s zoals DJ Fully Focus, DJ Bonics en DJ Hokotu hun opwachting maakten op ENCORE, staat in maart en april een aantal showcases van Amerikaans gezelschap op het programma. Maart wordt afgetrapt met een exclusief optreden van rapper Big Sean, voorafgaand aan de dansavond. Het is de eerste keer dat Kanye West’s protégé een optreden verzorgd in Nederland. Big Sean scoorde het afgelopen jaar hits met nummers als ‘Ass’, ‘Guap’, ‘Mercy’ en ‘Clique’.

Een week later, op zaterdag 9 maart, eert ENCORE hiphoplegende The Notorious B.I.G. wie in 1997 op deze datum kwam te overlijden. ’s Werelds bekendste humanbeatboxer Rahzel (voorheen lid van The Roots) zal geheel in stijl een eerbetoon performen tijdens deze avond. Voor deze speciale avond verplaatst ENCORE zich naar de Rabozaal van de Melkweg.

Hiphopadviesbureau ‘Gaétan Consultancy’ (bekend van werk voor o.a. Kleine Viezerik, Mr Polska, Ziggi Recado) viert 23 maart haar driejarig bestaan bij ENCORE. Op deze avond zal rapper Kleine Viezerik zijn nieuwe mixtape P2 Riddims’ tevens releasen voor de bezoekers van ENCORE.

Op 30 maart krijgt de avond opnieuw een internationaal tintje door de komst van DJ Camilo, bekend als DJ van het populaire Amerikaanse radiostation Hot 97. Daarnaast staan thema’s als Hollywood, de instagrammy’s en het tweemaandelijks terugkerende ‘Girls night out’ op het programma. Elke week verrast ENCORE haar bezoekers met een ander thema en top-DJ’s als Drivah, Jane Doe en Prime.

In april wordt de spreekwoordelijke kers op de taart gelegd met een live set van DJ Jazzy Jeff. Jazzy Jeff staat bekend als één van de beste DJ’s ter wereld en wordt geroemd om de wijze waarop hij publieksinteractie, de nieuwste hits met bekende klassiekers én turntablism van het hoogste niveau combineert. Daarnaast is hij bekend als producer en acteur uit de serie ‘The Fresh Prince Of Bel-Air’.

Ter promotie van het programma heeft DJ SP namens ENCORE een nieuwe, tweemaandelijks te verschijnen, mixtape gemaakt welke gratis te downloaden is via www.encoreamsterdam.nl. Op de mixtape zijn exclusieve nieuwe nummers te horen van artiesten als The Opposites, Kleine Viezerik, Dion Masé, MC Fit, Dio, KaliBwoy, D.Lipps en Zwart Licht.
Elke zaterdag opent de Melkweg haar zaal van 24.00 tot 05.00 uur voor ENCORE.
Toegang voor het evenement bedraagt 10 euro.

2 maart – We do it big!
DJ’s: Drivah, Prime, Sake
MC: Mr Simpson
Live: Big Sean (USA)

9 maart – It was all a dream
DJ’s: SP, Prime, Waxfiend

16 maart – ENCORE @ the Movies
DJ’s: Jane Doe, Prime, Kid Q

23 maart – Gaétan Consultancy 3 year anniversary & P2 Riddims
DJ’s: Waxfiend, Flava, Kid Q, Wurtz
MC: Kleine Viezerik

30 maart – New York City
DJ’s: Camilio (Hot97, NY), Prime, Waxfiend

6 april
DJ’s: PSAR, Waxfiend, SP

13 april
DJ’s: Irwan, Prime, Waxfiend

20 april
DJ’s: Jazzy Jeff (USA), Prime, Waxfiend, Jane Doe
Toegangsprijs € 15

27 april – Girls night out
DJ’s: Prime, Cream, Flava

Adres: Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Tijd: 00.00 – 05.00 uur
Entree: € 10


  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter