ENCORE pakt uit in december   
30-11-2012
ENCORE_FLYER_FRONT

De wekelijkse clubnacht ENCORE presenteert in december opnieuw een gevarieerd programma met een selectie van top DJ’s. ENCORE vindt elke zaterdag plaats in de Melkweg, Amsterdam.

ENCORE blijft groeien. De wekelijkse nacht in de Melkweg bedient elke zaterdag liefhebbers van hiphop en R&B op hun wenken met een selectie van Nederlandse top DJ’s als Irwan, Jane Doe, WaxFiend, Prime, Flava, Drivah en Fullcrate. Het evenement groeit niet alleen in populariteit en bezoekersaantallen, maar heeft ook aantrekkingskracht op (internationale) artiesten. Zo brachten o.a. Dizzee Rascal, Tinie Tempah, J Holiday, Pleasure P, The Outlawz, Dizaster en Kevin Lyttle de afgelopen maanden een bezoek aan ENCORE.

In december worden aan de hand van diverse thema’s avonden met de beste deejays van het moment gepresenteerd. Zo voorziet de uit Atlanta afkomstige DJ Fully Focus de dansvloer van de nieuwste tracks op 8 december. De populaire online jukebox 22TRACKS zal op 22 december de avond invulling geven met diverse playlist samenstellers achter de draaitafels. Ook is er op 29 december weer de maandelijkse Girls night out. Tot slot wordt de maand én het jaar in stijl afgesloten op 31 december met ENCORE New Year’s Eve. De voorverkoop van New Year’s Eve is van reeds start en early bird tickets kosten 25 euro (normale prijs 35 euro).

Over ENCORE

Met het augustus 2012 gestarte ENCORE heeft Amsterdam een frisse, wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. Tijdens ENCORE draait het om meer dan alleen feesten. ENCORE is een platform voor de subcultuur. Bij ENCORE komt het hele spectrum van hiphop en R&B voorbij; van de nieuwste releases en bekende classics tot de vergeten pareltjes, gemixt met verwante muziekstijlen als dubstep, dancehall en moombahton.

In december verschijnt tevens de nieuwe ENCORE mixtape; dit keer een jaarmix van Dj Flava met alle muzikale hoogtepunten van 2012. Deze –en eerder verschenen mixtapes zijn gratis te downloaden via www.encoreamsterdam.nl

Elke zaterdag opent de Melkweg haar zaal van 24.00 tot 05.00 uur voor ENCORE. Toegang voor het evenement bedraagt 10 euro.

1 dec
DJ’s: Drivah, Waxfiend, SP
Host: Zanillya

8 dec
DJ’s: Prime, Jane Doe, Fully Focus (USA)
Host: Skinto, Zanillya

15 dec
DJ’s: Waxfiend, Prime, Flava
Host: Mr Simpson

22 dec – 22TRACKS edition
DJ’s: Snelle Jelle, Venz, Full Crate, Waxfiend
Host: Skinto

29 dec – Girls night out
DJ’s: Irwan, Prime, Sake
Host: MC VI

Adres: Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Tijd: 00.00 – 05.00 uur
Entree: € 10

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter