ENCORE in november   
31-10-2012
ENCORE_FLYER_FRONT_nov12

De wekelijkse clubnacht ENCORE presenteert in november opnieuw een gevarieerd programma met een selectie van top DJ’s. ENCORE vindt elke zaterdag plaats in de Melkweg, Amsterdam.

ENCORE groeit in hoog tempo uit tot één van dé hotspots van Amsterdam. De wekelijkse nacht in de Melkweg bedient elke zaterdag liefhebbers van hiphop en R&B op hun wenken met een selectie van Nederlandse top DJ’s als Irwan, Jane Doe, WaxFiend, Prime, Flava, Drivah en Fullcrate.

In november staan verschillende thema’s centraal. Zo wordt de maand afgetrapt met een samenwerking met website BALLINNN’. Het platform staat naar eigen zeggen voor alles wat hot is op het gebied van muziek, fashion, films en luxury. Een week later vindt een speciale Trap editie plaats waarbij het genre, wat momenteel razend populair is, centraal staat. Dat betekent; veel omlaag gepitchte stemmen, ratelende 808-snares en diepe bassen. Tot slot wordt de maand in stijl afgesloten met de maandelijkse Girls night out.

Met het augustus 2012 gestarte ENCORE heeft Amsterdam een frisse, wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. Tijdens ENCORE draait het om meer dan alleen feesten. ENCORE is een platform voor de subcultuur. Bij ENCORE komt het hele spectrum van hiphop en R&B voorbij; van de nieuwste releases en bekende classics tot de vergeten pareltjes, gemixt met verwante muziekstijlen als dubstep, dancehall en moombahton.

Als voorbode op de avond hebben ENCORE-residents DJ Prime en Jane Doe een mixtape gemaakt met hierop exclusieve tracks van artiesten als Nino, Frits Bricks, Murda Turk, I Am Aisha, PLS en Mischu Laikah. Deze is gratis te downloaden via www.encoreamsterdam.nl

Elke zaterdag opent de Melkweg haar zaal van 24.00 tot 05.00 uur voor ENCORE.
Toegang voor het evenement bedraagt 10 euro.


3 nov – BALLINNN’ edition
DJ’s: Jane Doe, Prime, Flava
Host: Skinto

10 nov – Trap edition
DJ’s: Fullcrate, SP, Waxfiend, Cream
Host: Skinto, Sampiee

17 nov
DJ’s: Waxfiend, Prime, Drivah
Host: Mr Simpson

24 nov – Girls night out
DJ’s: Irwan, Flava, Prime, Kid Q
Host: Zanillya

Adres: Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Tijd: 00.00 – 05.00 uur
Entree: € 10

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter