ENCORE haalt de zomer in huis   
12-07-2013
ENCORE_FLYER_FRONT

De wekelijkse clubnacht ENCORE presenteert in juli en augustus een gevarieerd programma met een selectie van top DJ’s en uiteenlopende thema’s. ENCORE vindt elke zaterdag plaats in de Melkweg, Amsterdam.

Ondanks de twijfelachtige zomer is het elke zaterdagavond snikheet in de Melkweg als het helemaal los gaat bij ENCORE. Op ENCORE kan je rekenen, in tegenstelling tot het weer in Nederland. Daarom presenteert de wekelijkse clubnacht een aanbod van uiteenlopende thema’s tijdens de zomermaanden.

Juli werd afgetrapt met een ‘Trip to Asia’ waarbij o.a. sushi werd geserveerd. Zaterdag 13 juli zorgt ENCORE voor verkoeling tijdens de ‘icecreamed’ thema avond om het lekkers een week later eraf te dansen tijdens de ‘Summerfit’ night. Op 27 juli staat er opnieuw zoetigheid op het programma met het thema ‘chocolate dreams’.

In augustus keren Fully Focus en DJ Camilo uit Amerika op vele verzoek terug, wordt de zaal ondergedompeld in ‘Glow in the dark’, is er een chocoladefontein én viert ENCORE haar eenjarig bestaan op 31 augustus met een speciaal programma.

Sinds afgelopen zondag verzorgt ENCORE elke zondagavond de Juize Mix op SLAM!FM. Daarnaast is de gelijknamige radioshow met DJ Waxfiend en DJ Prime elke vrijdagavond te horen op FunX.

Ter promotie van het programma heeft DJ Flava namens ENCORE een nieuwe, tweemaandelijks te verschijnen, mixtape gemaakt welke gratis te downloaden is via www.encoreamsterdam.nl. Op de mixtape zijn de nieuwste clubhits te horen uit binnen –en buitenland en staan exclusieve nieuwe nummers van artiesten als Jebroer, Nino en Dion Masé.

Over ENCORE
Met het augustus 2012 gestarte ENCORE heeft Amsterdam een frisse, wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. Tijdens ENCORE draait het om meer dan alleen feesten. ENCORE is een platform voor de subcultuur. Bij ENCORE komt het hele spectrum van hiphop en R&B voorbij; van de nieuwste releases en bekende classics tot de vergeten pareltjes, gemixt met verwante muziekstijlen als reggae, dancehall en moombahton. De wekelijkse nacht in de Melkweg bedient elke zaterdag liefhebbers van hiphop en R&B op hun wenken met een selectie van Nederlandse top DJ’s als Irwan, Jane Doe, Waxfiend, Prime, Flava, Drivah en Fullcrate.

Elke zaterdag opent de Melkweg haar zaal van 24.00 tot 05.00 uur voor ENCORE. Toegang voor het evenement bedraagt 10 euro.

6 juli – Trip to Asia
DJ’s: Djoevenile, Prime
MC: Leeroy

13 juli – Icecreamed
DJ’s: Abstract, Prime, Flava
MC: 4SHOBANGERS

20 juli – Summerfit
DJ’s: Waxfiend, Prime, Cream
MC: Leeroy

27 juli – Chocolate dreams
DJ’s: Waxfiend, Kid Q, Drivah, Full Crate
MC: 4SHOBANGERS

3 augustus – Heavyhittin’
DJ’s: Camilo (NY), Waxfiend, SMP

10 augustus – ENCORE X HSN
DJ’s: Waxfiend, Prime, Sake

17 augustus – Chocolayte
DJ’s: Flava, SP, Waxfiend
MC: 4SHOBANGERS

24 augustus – Glow in the dark
DJ’s: Fully Focus (USA), Prime, Waxfiend

31 augustus – 1 Year Anniversary

Adres: Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Tijd: 00.00 – 05.00 uur
Entree: € 10

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter