Don de Baron (NoizBoiz) is Last man standing   
20-04-2012
nb-cover

De Rotterdamse formatie NoizBoiz releaset vandaag hun single ‘Last man standing’. Het is de tweede single van het album ‘Georganiseerde chaos’ wat 20 januari verscheen. Op het nummer is een speciale rol weggelegd voor hypeman Don de Baron. De videoclip bij het nummer is te zien op PUNA.nl.

Eind januari brachten NoizBoiz hun album ‘Georganiseerde chaos’ uit op zowel USB-stick als CD. De pioniers van Nederlandstalige grime wisten niet alleen hun fanbase (uitverkochte releaseparty, clubtour met Kraantje Pappie), maar ook een nieuw publiek te bereiken dankzij media aandacht van o.a. De Wereld Draait Door, 3FM, Slam FM en FunX.

De nieuwe single ‘Last man standing’ is een samenwerking tussen hypeman Don de Baron en producer Mucky Muxx. Het is geen toeval dat Don de Baron is uitgeroepen tot Nachtburgemeester van Rotterdam. Met zijn kenmerkende witte bril, enthousiasme en aanstekelijke energie weet hij menig avond om te toveren tot een knalfeest waarbij hij zelf pas lang na sluitingstijd aftoeft. ‘Last man standing’ van NoizBoiz is dé nieuwe party-anthem.

Speciaal voor de release van deze single zal Don de Baron zijn welbekende witte bril weggeven. Via hun website hebben NoizBoiz een prijsvraag uitgeschreven waarbij via YouTube kan worden meegedaan aan de actie: “Wat zie jij door de witte bril?”


Over NoizBoiz
NoizBoiz is een Rotterdams muziekcollectief en richt zich voornamelijk op grime en dubstep. Niet de welbekende Britse grime maar Nederlandstalige grime, oftewel NLGRIME. De groep wordt gezien als pioniers in het genre, wat zich laat kenmerken door invloeden uit hiphop, garage, drum ’n bass en Jamaican dancehall. NoizBoiz bestaat uit MC XL (1986) en producer/deejay Muxx (1988). Vanaf dag één worden zij bijgestaan door hypeman en tevens Rotterdams officieuze nachtburgemeester Don de Baron. In samenwerking met mc/producer Kariszma maakten NoizBoiz hun eerste promotionele release ‘0.10’. In 2010 bracht de groep het album ‘Zware Bassen, Zware Beats’ uit wat zorgde voor veel aandacht van zowel media als het uitgaanspubliek. Eind 2011 bracht de groep de EP ‘Zooitje Geregeld’ uit als inleiding voor het in 2012 verschenen album ‘Georganiseerde Chaos’. Het album werd lovend ontvangen door media als De Wereld Draait Door en opinieleiders als Nico Dijkshoorn en Giel Beelen.

‘Last man standing’ is te koop via o.a. iTunes. De videoclip is vanaf vandaag te zien op Nederlands grootste urbanblog Puna.nl


Bekijk voor meer informatie:
www.noizboiz.nlwww.twitter.com/noizboizkruwww.subwaymusic.nlwww.kraftstoffmedia.com


Directe link videoclip:
http://youtu.be/dHoLymJCKzs
Directe link iTunes:
http://itunes.apple.com/nl/album/last-man-standing-don-baron/id519450399?uo=4
Album via Bol.com:
http://www.bol.com/nl/p/muziek/georganiseerde-chaos/1000004012222810/index.html

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter