Debuutalbum Steffen Morrison   
12-01-2011
steffen

Op vrijdag 11 februari ’11 komt zanger Steffen Morrison met zijn langverwachte debuutalbum ‘Revealed’ uit op Tall Tree Records. Een fris eigentijds popgeluid met een rauw randje.

De nieuwe single van dit album wordt “Shake It” en komt uit op vrijdag 28 januari.
Dit nummer is als soundbed in de wereldwijde commercial van REEBOK ‘Easytone’ gebruikt en is mede mogelijk gemaakt door Sizzer/A’dam en DDB. Bekijk hier de Reebok ‘Easytone’ commercial.
Steffen was al eerder halve finalist van de Grote Prijs van Nederland en support act van Raul Midón in Tivoli.

Steffen presenteert Revealed op woensdag 9 februari in People’s Place, Stadhouderskade 6 in Amsterdam. Zaal open om 19u00 uur en start presentatie om 20u00 uur. Wil je daarbij zijn? Stuur dan een reply naar karin.schenk@liev.nl

Steffen’s album Revealed is geproduceerd door Toon (bekend als coach bij The Voice of Holland), die eerder werkte met Boris en Jeroen van der Boom. De nummers zijn van de hand van Steffen Morrison, Bas Silos en Toon! Onder meer zangeres Berget Lewis verleende haar medewerking aan Revealed. Brian “Bigbass” Gardner verzorgde de mastering. Gardner heeft een indrukwekkende CV met namen als Timbaland, Sting, Prince, Eminem en Michael Jackson’s album Thriller.

Als kind groeide Steffen op met de muziek van Marvin Gaye, Otis Redding en Ella Fitzgerald. Naast deze oude helden laat hij zich inspireren door onder meer Macy Gray, Lenny Kravitz en Gnarls Barkley. Steffen heeft altijd de droom gehad een eigen album te maken. Tot eind 2009 werkte Steffen bij de grote carrière website Monsterboard.nl, waar hij gesteund werd zijn droom na te jagen. Dat deed hem besluiten zich vanaf 2011 volledig op de muziek te richten.

Meer informatie: steffenmorrison.com

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter