Chagall brengt zelfstandig haar eerste EP uit   
25-10-2011
chagall

Op donderdag 27 oktober verschijnt de EP ‘Chagall’ van de Amsterdamse singer-songwriter Chagall. De EP van 3FM’s ‘Serious Talent’ telt zes nummers en is verkrijgbaar via iTunes en in beperkte fysieke oplage. Tijdens de releaseparty in de Amsterdamse zaal OT301 presenteert Chagall tevens de videoclip van haar nieuwe single ‘Alive’.

De Amsterdamse singer-songwriter Chagall (23) maakt geen pop of dubstep. Ze combineert deze invloeden en voegt daar een flink vleugje van haar eigen rauwe sound en zelfgeschreven lyrics aan toe. De nummers op Chagalls eerste EP zijn krachtig en uit het leven gegrepen. De EP geeft zij in eigen beheer uit.

3FM Serious Talent
Nederland ontmoette deze zomer al het nummer “Breathe” van Chagall en het producers duo Bronstibock. Rob Stenders en 3FM kregen er geen genoeg van, maakten hen 3FM Serious Talent en plaatste het nummer in de playlist. Ook OOR was enthousiast en vergeleek haar met James Blake. Inmiddels heeft ook het Amerikaanse schoenenmerk Steve Madden, dat o.a. Lady Gaga en Katy Perry naar de top hielp, zich bij Chagall aangesloten.

Momenteel toert Chagall door het land met band, soms met DJ’s en soms helemaal akoestisch. Soms met bril, maar altijd blond, klein, glitterrijk en een stem die zelfs de zomer van 2011 wist op te warmen.

EP releaseparty
Chagall presenteert de EP tijdens haar releaseparty op 27 oktober in de OT301 (Overtoom 301, Amsterdam) vanaf 20.30 uur. Naast Chagall treden ook The Secret Love Parade en Bronstibock op. De EP van Chagall is dan te verkrijgen voor € 7,50. Vanaf 28 oktober is de EP ook downloaden via iTunes.

Meer informatie: www.chagallmusic.com
Videoclip ‘Breathe’ (ism Bronstibock): http://www.youtube.com/watch?v=EMW4MEXlUdQ

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter