Brainpower geeft gas met ‘Hing hing hing’   
31-08-2012
01_HingHingHing_Cover_Main_v003_17jul12

Vandaag verschijnt Brainpower’s nieuwe single ‘Hing hing hing’ digitaal via iTunes. Het nummer is tevens de soundtrack van de animatiefilm ‘Granny Lane, welke momenteel in de bioscoop te zien is. De bijbehorende videoclip is vanaf vandaag overal te zien.

Op het door Brainpower zelf geproduceerde ‘Hing hing hing’ omschrijft de rapper met een knipoog de dagelijkse sleur van het in de file staan. De single is de soundtrack van de korte animatiefilm ‘Granny Lane’, welke momenteel in alle Pathé bioscopen te zien is voorafgaand aan de film ‘Step Up 4: Miami Heat’. Deze animatiefilm is tevens de videoclip bij het nummer.

‘Hing, Hing, Hing’ is alweer de vijftigste single van Brainpower. Het is de eerste Nederlandstalige videoclip die hij officieel uitbrengt, sinds zijn Greatest Hits Box single met video ‘Mijn Manier’ uit 2010. Daarna verzorgde Brainpower vele optredens in Nederland, Amerika en het Caribische gebied en werkte hij aan een Engelstalig album. Hiervan verscheen de single ‘People’ reeds, welke tevens te horen is in de film ‘Body Language’.

Het is niet het enige nummer van Brainpower wat in een film is gebruikt. Zo is het onuitgebrachte nummer ‘Victory’ te horen in de Amerikaanse bioscoopfilm ‘Thunderstruck’, welke vorige week in première ging.


Over Brainpower
Met vele awards, samenwerkingen met nationale – en internationale grootheden en meerdere gouden en platina platen geldt Brainpower niet alleen als 1 van de bestverkochte Nederlandstalige rappers aller tijden, maar tevens als één van de meest gewaardeerde rappers in de vaderlandse muziekgeschiedenis. Hij bracht inmiddels 8 albums, 3 DVD’s, een boek, tientallen videoclips/singles en diverse zijprojecten uit. Daarnaast verzorgt Brainpower op basis van zijn uitzonderlijke ervaring en kennis veelvuldig workshops en masterclasses. Tevens is hij Ambassadeur voor NOC-NSF en Stichting F.E.L.I.S.

Brainpower’s nieuwe single ‘Hing hing hing’ is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar via iTunes en de betere downloadshops. De bijbehorende videoclip is te zien op het YouTube kanaal van Brainpower: www.YouTube.com/MCBrainpower


Directe link iTunes: http://itunes.apple.com/nl/album/hing-hing-hing-single/id556987525

Directe link YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=OFNydh5PyOg


  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter