Bollebof releaset Als je van mij was   
12-10-2012
Bollebof-als-jij-van-mij-was

Vandaag verschijnt ‘Als je van mij was’, de nieuwe single van Bollebof. Het nummer is verkrijgbaar via alle downloadshops en de bijbehorende videoclip beleefde vanmorgen haar primeur via radiozender FunX.

Bollebof’s derde video van het jaar 2012 is er één waarin hij hardop zijn droom en wensen uitspreekt over een toekomst met zijn droomvrouw. Wensen komen echter niet altijd uit. Bollebof is erg tevreden over het eindproduct. “Wij gaan zorgvuldig om met releases. Alles moet kloppen. Ik hoop dat mijn nieuwe single, de voorgaande singles overtreft op alle vlakken!”, aldus Bollebof.

De droomwens van Bollebof wordt in de nieuwe videoclip gevisualiseerd. Het begin en het einde van de video laten echter zien dat niets minder waar is. Exact een week geleden kregen de mensen thuis al de gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Het nummer is geproduceerd door Hyplified (bekend van werk voor o.a. Yes-R, Angela Groothuizen, Ruth Jacott) en regisseur Mike Static zorgde voor bijpassend beeld.

Bollebof werkt momenteel aan een nieuwe plaat en doet verschillende promotionele optredens. Zo was hij recentelijk te zien in programma’s als Zo Raymann en The Pain Game, tipte het NRC Handelsblad hem als één van de beloftes binnen zijn genre en is hij in december te zien in het derde seizoen van het veelgeprezen programma Ali B Op Volle Toeren.

Bollebof’s ‘Als je van mij was’ is vanaf vandaag overal digitaal verkrijgbaar. De bijbehorende videoclip is te zien op het YouTube kanaal van ZJ Records.


Directe link 538 downloadshop: http://www.targetmusic.nl/order_cart.php5?id=607803871&rtlo=66627&rtaff=27689
Directe link YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=jg7de1RFCtM

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter