Bollebof opent zijn hart met Het heeft geen zin   
10-02-2012
bollebofvid

Vandaag verschijnt ‘Het heeft geen zin’, de nieuwe single van Bollebof. Op het persoonlijke nummer werkt Bollebof samen met zanger Brian Bijlhout. De single is vanaf vandaag verkrijgbaar via iTunes en de bijbehorende videoclip is te zien op het YouTube kanaal van ZJ Records.

De release van zijn debuut EP ‘Airline Bof’ uit 2011 heeft Bollebof een hitsingle (‘Mijn nummer 1’), nieuwe luisteraars (meer dan 100.000 downloads), talloze optredens en media aandacht (o.a. FunX en 3FM) opgeleverd.

Bollebof laat een andere kant van zijn karakter zien op de tweede single van ‘Airline Bof’. In navolging van de veelbekeken en –besproken single ‘Mijn nummer 1’ bewijst Bollebof op ‘Het heeft geen zin’ dat hij meer is dan een vrouwenmagneet en fashionaanbidder.

De tweede single rijmt met karaktereigenschappen van Bollebof welke mogelijk onbekend zijn bij het grote publiek. Bollebof omschrijft zichzelf als een familieman, een loyale vriend en bovenal een keiharde werker. De jonge Rotterdammer deelt in het door Perry Mystique geproduceerde ‘Het heeft geen zin’ openhartig één van zijn verhalen. Dit wordt onderstreept door de bijbehorende videoclip van de hand van regisseur Mike Static.

Bollebof’s single ‘Het heeft geen zin’ (featuring Brian Bijlhout) is vanaf vandaag verkrijgbaar via iTunes. De videoclip is hier te bekijken.

Directe link iTunes: http://itunes.apple.com/nl/album/het-heeft-geen-zin/id447096110?i=447096141
Directe link videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=RSR4ZZMcVL4
Directe link gratis download Airline Bof EP: http://bit.ly/kEbRky

Meer informatie: www.zjrecords.nl – www.bollebof-music.nl

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter