Bollebof gaat voor de Nummer 1   
27-05-2011
_Q3K7333

Vandaag verschijnt ‘Mijn Nummer 1’ , de nieuwe single van Bollebof. Het is de eerste single van de nog te verschijnen EP ‘Airline Bof’. De single is nu digitaal verkrijgbaar en de bijbehorende video is te zien op de website van radiozender FunX en op het ZwareJongenZ YouTube-kanaal.

Nadat Bollebof in februari met zijn labelgenoten het compilatiealbum ‘Woorden en daden’ en de single ‘M’n Lady’ uitbracht, is hij de eerste artiest op het ZwareJongenZ label wiens solocarrière wordt gelanceerd. Dit doet hij in eerste instantie met een EP ter kennismaking: Airline Bof.
De eerste single van de EP is een zomerse knaller en zal menig vrouwenhart sneller doen kloppen. ‘Mijn Nummer 1’ is een perfecte opvolger van zijn eerder verschenen werken en zet de toon voor de in juni te verschijnen EP.

Op een productie van Deazy, wie onderdeel is van Hyplified Music (bekend van werk voor o.a. Ali B, Yes-R en Kempi), legt casanova Bof uit wat hij zoekt in zijn droomvrouw. Voor zijn zoektocht naar haar, reisde de artiest met regisseur Mike Static af naar Kroatië, alwaar zij de videoclip bij het nummer hebben opgenomen. Het resultaat is vanaf vandaag te bewonderen op het YouTube kanaal van ZwareJongenz.

Over Bollebof
Bollebof is een goeduitziende jongeman, wiens looks evenredig zijn aan zijn muzikaliteit. Bollebof heeft een enorm scala aan kwaliteiten. De man kan zingen, rappen, acteren en nog veel meer. Bollebof is tekstueel sterk en kan zijn boodschap op doordringende wijze overbrengen. Nog meer kwaliteiten van Bollebof zijn, zijn spontaniteit, zijn humoristische karakter, zijn creatieve gang van denken en zijn chemie met vrouwen. Na diverse nummers op het internet te hebben gelekt (samenwerkingen met artiesten als Gers Pardoel, Keizer en Gio), heeft Bollebof in 2011 zijn eerste officiële release op het label ZwareJongenZ Records. Het levert hem niet alleen een hitsingle (‘M’n Lady’ ft Aiky & Kim) op, maar ook een plaats in de Nederlandse tournee van internationale sterren als Bow Wow en Trey Songz. In de zomer van 2011 brengt ZwareJongenZ zijn EP ‘Airline Bof’ uit.

‘Mijn Nummer 1’ is de nieuwe single van Bollebof’s te verschijnen EP ‘Airline Bof’ en is vanaf nu verkrijgbaar in alle downloadshops. De bijbehorende videoclip is te bekijken op www.FunX.nl en het ZwareJongenZ YouTube-kanaal.

Bekijk voor meer informatie:
www.zwarejongenz.nl – www.twitter.com/zwarejongenz – www.twitter.com/bollebof

Directe link download: http://www.megamediamagazine.nl/info.php?lid=547188

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter