Bollebof en FunX releasen Airline Bof   
28-06-2011
Airline-Bof-Frontcover

De EP ‘Airline Bof’ van Bollebof is vanaf vandaag verkrijgbaar. In samenwerking met radiozender FunX biedt de artiest zijn eerste verzameling solowerk gratis digitaal aan op www.funx.nl.
“Het” moment nadert voor rapper/zanger Bollebof. Zijn EP ‘Airline Bof’ zal vanaf dinsdag 28 juni vanaf 12.00 uur verkrijgbaar zijn. De dag des “succes” als je het Bollebof vraagt. Succes is tevens de bestemming van de reis van zijn EP.

Met hiphopballads, zomernummers, clubbangers en relatiegevoelige songs neemt hij je mee op reis door zijn tempel. Bollebof laat diverse (muzikale) kanten van zichzelf zien en gunt de luisteraar een blik in de toekomst. De eerste single ‘Mijn Nummer 1’ groeit inmiddels uit tot een hit, waarvan de videoclip gemiddeld 100.000 keer per week wordt bekeken.

Op de EP werkt Bollebof samen met o.a. Aiky, Matarr, Phatt en Brian Bijlhout. Het aantal gastbijdragen is beperkt gebleven, omdat de Rotterdammer zoveel mogelijk van zichzelf wilde laten zien. Het artwork van de EP is ontworpen door Frank Foks.

ZwareJongenZ Records en radiostation FunX hebben de handen ineen geslagen rondom dit project. De EP zal vanaf 28 juni een maand lang exclusief via de website van FunX te downloaden zijn. Hierna zal deze te koop worden aangeboden via iTunes en in diverse downloadshops. Vrijdag 1 juli is Bollebof vanaf 19.00 uur te gast in het populaire programma Weekend WaX op FunX om de samenwerking nader toe te lichten.

Bollebof’s EP ‘Airline Bof’ is vanaf vandaag een maand lang gratis te downloaden op www.funx.nl

Bekijk www.funx.nl,
www.bollebof-music.nl en www.zwarejongenz.nl
voor meer informatie.

Link download Airline Bof: http://bit.ly/kEbRky
Link videoclip Mijn nummer 1: http://youtu.be/4aQVYUWHVBY

Tracklist: Bollebof – Airline Bof
1. Airline Bof
2. Money on my mind
3. Undercoverlover ft. Edson da Graca
4. Alles cool kill
5. Mijn nummer 1
6. Wie ik hebben wil
7. Zij is anders
8. Niemand die ’t doet
9. Het heeft geen zin ft. Brian Bijlhout
10. Snap back
11. Niet zonder mij ft Phatt
12. Kijk dan
13. 101 Barz
14. Wasted ft. Matarr & Aiky

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter