BolleBof en Aiky releasen ode aan hun lady   
28-01-2011
bolle

Vandaag verschijnt ‘M’n Lady’ , de nieuwe single van ZwareJongenz’ artiesten BolleBof en Aiky. Het is de tweede officiële release in aanloop naar het te verschijnen compilatiealbum ‘Woorden en daden’. De single is nu digitaal verkrijgbaar op iTunes.

Aan aandacht van het andere geslacht komt vrouwenmagneet BolleBof niets te kort. Naarmate de tijd verstrijkt, lijkt hij zich te realiseren dat hij behoefte heeft aan vastigheid in de vorm van één vrouw die hem door dik en dun steunt. Zoals hij het zelf omschrijft op ‘M’n Lady’ gaat hij nu voor de hartstocht, niet meer voor de bangbang.

Ook ZwareJongenz-oprichter Aiky laat op het nummer doorschemeren zijn grote liefde te hebben gevonden in de vrouw van zijn dromen. Op de productie van hitmachine Will-M (bekend van werk voor o.a. Yes-R, Fouradi, Kim-Lian) en inhouse producer Perry Mystique is behalve de ZwareJongenz ook zangeres Kim te horen. Kim verwierf in 2010 bekendheid door deelname aan het programma X-Factor waarin zij uiteindelijk strandde in de liveshows.

De sfeervolle videoclip bij de ode aan de dames is geregisseerd door Mike Static en vanaf vandaag te bekijken op het YouTube kanaal van ZwareJongenz.

‘M’n Lady’ is de tweede single van het album ‘Woorden en daden’ wat 18 februari in de winkels ligt. Op de compilatie zijn behalve Aiky en BolleBof ook labelgenoten Matarr, Magere Hein, Excellent en Perry Mystique te horen. Het album zal op zondag 20 februari worden gepresenteerd tijdens een officiële releaseparty in Offcorso, te Rotterdam.

Eerder die maand zal BolleBof met de populaire Amerikaanse artiest Bow Wow touren. Hun optreden in de Melkweg op 5 februari is reeds uitverkocht. Er zal een extra concert plaatsvinden op 6 februari, opnieuw in de Amsterdamse Melkweg.

Over ZwareJongenz
ZwareJongenZ Records is een hiphop-organisatie met als voornaamste activiteit het uitgeven van muziekproducten. Na in 2008 te zijn opgericht bracht ZwareJongenz albums en mixtapes uit van artiesten als Aiky (‘El Patron’) en Excellent (‘X-Facta’). Het in Zuid-Holland gevestigde collectief breidde niet lang hierna uit met de komst van artiesten als, Matarr, Bollebof en producer Perry Mystique. Gezamenlijk verzorgden ZwareJongenz optredens op festivals als Defenitie van Dopeheid en mochten zij zalen opwarmen voor bekende internationale acts als Public Enemy, Lil Wayne, Busta Rhymes en Method Man.

Met de single ‘Een team’ (ft DJ TLM) en samenwerkingen met populaire Nederlandse acts als Hef, Önder en Badboy Taya heeft het collectief op indrukwekkende wijze een voet tussen de deur van de Nederlandse hiphopscène gezet. Clips bij nummers als ‘Negen strepen’, ‘Hoodmuziek’ en ‘Ik ben een baas’ zijn miljoenen keren bekeken op het internet. Solo releases van o.a. BolleBof (‘Me myself and I’), Aiky (‘Mannenwereld’) en Excellent (‘Laatste joint’) onderstrepen de opmars van het label.
Ter afsluiting van de introductiefase zal ZwareJongenz Records het compilatiealbum ‘Woorden en daden’ uitbrengen waarop alle artiesten zich zowel in groepsverband als zelfstandig zullen profileren. Na de release van het album zal ZwareJongenz hun solo carrières verder ontplooien.

Naast de activiteiten die direct in relatie staan tot de muziek, organiseert ZwareJongenZ Records een evenement, genaamd PunchOutBattles. PunchOutBattles is de eerste rapbattlecompetitie in Nederland en trekt elke editie honderden bezoekers. Behalve online, zijn de battles te zien op het platform van BNN’s 101 TV op digitale televisie.

‘M’n Lady’ is de nieuwe single van BolleBof & Aiky featuring Kim en is vanaf nu te koop op iTunes. De bijbehorende videoclip is te bekijken op het YouTube kanaal van ZwareJongenz: http://www.YouTube.com/ZwareJongenz

Bekijk voor meer informatie:
www.zwarejongenz.nl – www.twitter.com/zwarejongenz

Directe link download: http://itunes.apple.com/nl/album/mn-lady-single/id416988212

Directe link videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=uWj86MwS_VM

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter