Bangin viert eenjarig bestaan met gratis mixtape   
19-10-2011
bangin-front-600x600

Vanaf vandaag is de mixtape ‘Bangin volume 1’ overal gratis te downloaden. DJ Drivah en host 4shobangers vieren met de compilatie het eenjarig bestaan van hun radioshow ‘Bangin’ Radio’ op radiozender Hot ‘O Twenty.

Elke dinsdagmiddag zendt Hot ‘O Twenty ‘ Bangin’ Radio’ uit. Tussen 18.00 en 20.00 uur wisselen DJ Drivah en 4SHOBANGERS de nieuwste hiphoptracks in hun liveshow af met terugkerende items als de ‘Classic of the week’ en de ‘Bangin top 5’. Het programma bestaat in oktober een jaar en om dit te vieren hebben de radiomakers een mixtape samengesteld met daarop recente hits en een aantal exclusieve nummers van zowel Nederlandse als internationale artiesten. De mixtape is overal gratis te downloaden.
Behalve met radio maken, houden 4SHO en Drivah zich als duo bezig met live optredens en het verzorgen van promotiemateriaal in de vorm van mixtapes voor derden. DJ Drivah is DJ van de populaire groep Hydroboyz en maakt deel uit van de Jamrock Soundsystem. Het zal niemand verbazen dat Drivah een specialist in hiphop, reggae en dancehall is. Zijn kwaliteiten brengt hij ten gehore in het nationale –en internationale clubcircuit. Presentator 4SHOBANGERS verdiende zijn sporen als organisator en promotor van diverse evenementen. Inmiddels onderhoudt hij een succesvolle weblog en is hij een veelgehoorde stem in de clubs.

DJ Drivah en 4SHOBANGERS’ mixtape ‘Bangin volume 1’ is vanaf vandaag overal gratis te downloaden. Daarnaast is het duo elke dinsdag van 18 tot 20 uur te horen op Hot’ O Twenty. Surf voor meer informatie en de mixtape naar www.4shobangers.com

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter