Rick Ross in Melkweg   
22-11-2010
Rick Ross

De Amerikaanse rapsensatie Rick Ross zal Nederland in december bezoeken om een optreden te verzorgen. Op zondag 19 december staat hij op het podium in de Melkweg te Amsterdam. Voorverkoop voor dit concert is al van start gaan.

De Amerikaanse rapper Rick Ross bracht in juli dit jaar zijn vierde album uit, Teflon Don. Dit album heeft hoge ogen gegooid en behaalde een tweede plaats in de Amerikaanse Billboard 200 chart. In de eerste week na zijn release werden er maar liefst 176.000 albums verkocht.

De titel van het album Teflon Don is een titel die hij met respect heeft verdient door de successen van zijn drie voorgaande albums. De reputatie van het hiphopzwaargewicht wordt onderstreept door gastbijdrages aan Teflon Don door de grootste artiesten van dit moment, waaronder Kayne West, Erykah Badu, Cee-Lo, Ne-yo en Jay-Z. Teflon Don wordt internationaal aangeschreven als een van de beste rapplaten van 2010, niet in de laatste plaats door de warme beatkeuze van Ross. De singles BMF, Superhigh en Aston Martin Music zijn uitgegroeid tot de heetste tracks van dit moment en zorgen er voor dat ‘Ricky Rozay’ dé hiphopact van het moment is.

De productieve rapper heeft reeds drie albums Port of Miami (2006), Trilla (2008) en Deeper then rap (2009) uitgebracht. Daarnaast heeft hij een aankondiging gemaakt om samen met rapper en producer P.Diddy een duo te vormen: ‘The Bugatti Boyz’. Ross heeft nog genoeg werk op de plank liggen en doet er alles aan om zijn koppositie veilig te stellen.

Over Rick Ross

William Leonard Roberts II geboren op 28 januari 1976, beter bekend als Rick Ross. Hij is een Amerikaanse rapper en oprichter van het record label Maybach Music Group waaronder hij zijn twee albums Deeper Than Rap en recent uitgekomen album Teflon Don heeft uitgebracht. Hij is zelf getekend bij Slip N Slide Records wat een onderdeel is van Def Jam. Zijn debuut album Port Of Miami kwam uit in 2006 en stond op nr.1 in de Billboard 200 chart in Amerika en had een verkoop van maar liefst 187.000 albums in één week. Rick Ross heeft ook meerdere gastbijdrages gedaan voor o.a. het debuut album van DJ Khaled. Het album Port Of Miami heeft een gouden certificaat gekregen van de Recording Industry Association of America. In maart 2008 kwam zijn tweede album uit Trilla. Dit album kwam uit met succes en won een award voor Best Rap Album tijdens de Ozone awards. Vorig jaar verscheen zijn derde album Deeper Than Rap met dit album ging hij dieper dan rap, maar ging om de echte betekenis van rap en zijn teksten. Rick Ross heeft in 2010 zijn nieuwe album released Teflon Don dit album staat ook wel bekend om HET album. Dit album is opvallend door de warme en monumentale beats en de vele gastbijdrages van de grote artiesten, zoals Kayne West, Erykah Badu, Cee-Lo, Ne-yo en Jay-Z.

Rick Ross zal op 19 december een optreden geven in de Melkweg te Amsterdam. Hij zal tijdens dit optreden zijn hits en nieuwe sounds ten gehore brengen. De voorverkoop is al van start gegaan. Tickets zijn te koop bij Ticketservice en andere bekende verkoopadressen.

Meer informatie:

19-12-2010

Melkweg

Deuren open: 21.00 uur

Aanvang: 20.30 uur

Adres: Lijnbaansgracht 234 /A, 1017 PH Amsterdam

Prijs: € 35 (excl. lidmaatschap)

Zie ook:

www.1stpriority.nl

www.melkweg.nl

www.rickrossdeeperthanrap.com

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter