Angelo King Finally made it   
16-04-2010
Angelo King

Als het aan het Rotterdamse raptalent Angelo King ligt, mag de rode loper worden uitgerold. Hij is er van overtuigd dat hij het gaat maken met zijn muziek en dat moet gevierd worden. Dit doet hij met zijn nieuwe single ‘Finally made it’. De videoclip beleefde zijn première op de website van radiozender FunX, en is vanaf vandaag te bekijken op www.angeloking.com.

Nog geen jaar geleden probeerde Angelo King voet aan de grond te krijgen in het vaderlandse hiphoplandschap. Dat dit een hoop inzet vergt, heeft hem er niet van weerhouden te blijven vechten voor zijn grote passie; muziek. Zijn eerste wapenfeit, de single Hustlin’ (een samenwerking met reggaester Collie Buddz’ band New Kingston) leverde hem een mooi visitekaartje en een straathit op.

Met de opvolger, Finally made it, wil Angelo King laten zien dat als híj zijn dromen kan najagen en vervullen, zijn fans het ook kunnen. De Rotterdammer heeft iets weten te maken uit niets en hoopt hiermee zijn omgeving te motiveren en inspireren.

De uptempo beat is geleverd door de uit New York afkomstige producer Flaco da Great die eerder werkte met hiphopzwaargewichten als Fabolous, Cam’ron en Lil Wayne. De bijbehorende videoclip is afkomstig uit de handen van Mike Static (bekend van werk voor o.a. Fouradi, Postman, Zware Jongenz) en Superior Productions. In de clip is een speciale rol weggelegd voor X-Factor deelneemster Thirza. Hoewel zij helaas niet de liveshows van het televisieprogramma wist te bereiken, spettert ze van het scherm in Finally made it.

Finally made it is afkomstig van de gelijknamige, nog te verschijnen EP van Angelo King. De EP zal worden uitgebracht op Angelo King’s eigen label d’Newborn Entertainment.

De single ‘Finally made it’ is vanaf vandaag te koop bij live optredens en zal hierna verkrijgbaar zijn op iTunes. De bijbehorende clip is nu te bekijken op Angelo King’s website www.angeloking.com.

Bekijk ook: www.angeloking.com / www.youtube.com/angelokingmusic / www.funx.nl
Directe link: http://www.youtube.com/watch?v=GprJxdcM1s4

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Laat hier een reactie achter